Bizi Takip Edin  METU NCC Instagram  Bizi Takip Edin  Bizi Takip Edin  METU NCC Youtube
Basında ODTÜ KKK
Aralık 2011
ODTÜ’de Sualtı Fotoğrafları Sergisi
Eklenme Tarihi : 28 Aralık 2011 Çarşamba
Sualtının gizemli dünyasına keyifli bir yolculuk: ODTÜ’de Sualtı Fotoğrafları Sergisi
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Sualtı Topluluğu üyesi öğrenciler ile uzun yıllardır dalış sporuyla ilgilenen KKTC-Girne Nautilus Dalış Okulu’nun sahibi ve Direktörü Tevfik Camgöz’ün fotoğraflarının yer aldığı Kuzey Kıbrıs Sualtı Fotoğrafları Sergisi, Ankara ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Sergi Salonu’nda açıldı. 24 Aralık’ta başlayan ve 11:00-17:00 saatleri arasında gezilebilen sergi, izleyenleri sualtının gizemli dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkardı. Sergi, gördüğü yoğun ilgi ile 27 Aralık Salı gününe kadar uzatıldı.

Yayımlanan Gazeteler

Akşam,24 Aralık 2011 Ankara Kırmızı-Beyaz,23 Aralık 2011 Hürriyet Ankara, 23 Aralık 2011 Hürriyet Pazar, 25 Aralık 2011 Milliyet Ankara, 24 Aralık 2011
Radyo ODTÜ KKS
Yeşil Kampus